Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. 7. 2017

Kdo jsou vlastně andělé????

Často si mnoho z Vás pokládá otázku, a kdo jsou vlastně Andělé????

 

Právě teď máte u sebe anděla strážného. |Bohužel může se stát / a znám případ), kdy se anděl strážný kvůli negativní energii ( člověka vedle Vás) - a to už opravdu musí být zlá osoba, která Vás ochromí...se k Vám špatně dostává, .....

 

Andělé jsou čisté bytosti, božského světla = jsou pro Nás darem od boha.  ANG = život EL - světlo boží  = živé světlo boží

 

Jsou velmi inteligentní, Existuje velmi mnoho typů a druhů.

Andělské kůry

 

První Trojice

Serafíni

Jsou na nejvyšším nejvyšší andělský kůrů = Serafíni znm. Hořící.  Tito andělé Lásky, Světla a Ohně poletují okolo Božího trůnu a prozpěvují chvalozpěv „Svatý, svatý, svatý“. Vstřebávají a odrážejí božské světlo dalším kůrům. Jejich vládnoucí princové jsou Serafiel a Metatron.

Pomáhají také vytvářet a vést pozitivní energii všemi andělskými kůry i do fyzického světa. Obklopují božství, aby zajistili jeho stálou existenci a aby tuto energii vysílali i směrem k nám a umožnili nám vůbec fungovat.

Všichni mají po šesti křídlech. Serafíni září tak jasně, že by člověk hrůzou umřel, kdyby takového serafína uviděl v plné slávě. Jen Pán a Paní a také Michael jsou schopni s těmito bytostmi spolupracovat. Někteří lidé tvrdí, že jejich obličej je jako blesk a jejich oděv září oslnivě jako arktický sníh. Neustále jsou v pohybu a v nějaké činnosti. Ani na chvilku ve své práci nepoleví. Lidé od magie se k serafínům přiblížit umí, protože mají praxi v modlitbách a při vzývání sil.

 

Cherubíni 

Cherubíni tvoří druhý kůr andělů hned po serafínech a odrážejí znalost a moudrost Boha.Cherubíni jsou strážci světla a hvězd. Také oni vytvářejí a zprostředkovávají pozitivní božskou energii a jejich vzhled je nádherný. Zastíní prý všechny ostatní anděly. Jejich původ je asyrský nebo akkadský a jejich jméno znamená "ti, kteří se přimlouvají" - velcí duchové poznání a nekonečné lásky. 

Cherubíni také pracují jako osobní strážci a je-li třeba, ohánějí se plamenným mečem. Strašnější verzí cherubína je pak bytost se čtyřmi tvářemi a čtyřmi křídly. Toto mytické zobrazení je spojuje se čtyřmi větry. Objevují se jako posvátná zvířata a strážci božství.

Budete-li v magii potřebovat božskou ochranu, moudrost a vědění, zaměřte se na cherubíny. 

 

Trůnové

Trůnové jsou “ kola s mnoha očima“ Merkaby, posvátného vozu kroužícího kolem Božího trůnu společně s cherubíny. Vyjadřují víru v sílu a slávu Boha a dlí prý ve čtvrtém nebi. Vládnoucími princi jsou Cafkiel a Orifiel. Svým světlem prosvítí každou nespravedlnost a jakékoliv oběti pošlou léčivou energii. Znovu tu máme otázku, kdo komu vládne. Trůnové se velmi zajímají o lidskou činnost, i když energii vám asi spíše pošlou prostřednictvím vašeho anděla strážného, než aby s vámi jednali přímo.

Výsledek obrázku pro andělé světla

Druhá trojice

Panstva

andělé tohoto kůru vládnou milosrdenstvím a vyjadřují naši touhu překročit pozemské hodnoty. Obývají úroveň, kde začíná duchovní a fyzická rovina splývat a stanovují prý povinnosti andělských kůrů pod sebou. Mezi jejich vládce patří Zadkiel, Zachariel a Teratel. Abyste se k panstvům dostali, zapalte bílou svíčku pro božství a růžovou pro panstva.

 
Ctnosti
Kůr ctností je zodpovědný za pohyby a cykly hvězd a planet ve vesmíru. Vládnou přírodním zákonům a zodpovídají proto za všechny zázraky, které tyto zákony porušují. V kabale jsou známi jako Malachimové neboli Taršišimové a vyjadřují ideály ctností, vzbouzejí v hrdinech srdnatost a ve svatých milosrdenství. Jejich regenty jsou Barbiel, Sabrael a Hamaliel.
    Ctnosti jsou duchové pohybu, zpracovávají a vedou energie živlů, které na naší planetu působí. Země, Vzduch, Oheň, Voda, Éter, změny počasí a planetární proměny spojené s živly, to vše spadá pod záštitu ctností. Jsou to andělé přírody.Pokud onemocníte nebo budete mít strach, zavolejte ctnosti. Chcete-li se dostat k ctnostem, zapalte bílou svíčku pro božství a oranžovou pro ctnosti
 
Mocnosti
Andělé tohoto kůru zodpovídají za strážení stezek vedoucích do nebes a za přivádění ztracených duší na tyto cesty. Udržují svět v rovnováze a neustále jej brání proti démonům. Vládnou mocí trestat i promíjet a možná nám doručují „vzkazy k probuzení“, když někdy potřebujeme změnit své způsoby. Vyjadřují touhu odolat zlu a činit dobro. Mezi jejich vládce patří Kamael a Verchiel.Z pohledu magie jsou to andělé bojovníci a můžete se na ně obracet v případě, že se dostanete do problémů. Mocnosti dokážou výborně vypátrat skryté machinace, které mají sloužit pouze jednomu egu a poškodit ostatní. Pomohou vám, kdykoliv budete mít pocit, že vám zakrývá oči ona příslovečná mlha. Tito andělé budou chránit váš domov, majetek, děti nebo jakoukoliv skupinu lidí, která je požádá o ochranu nebo obranu. Chcete-li se dostat k mocnostem, zapalte bílou svíčku pro božství a žlutou pro mocnosti.
Výsledek obrázku pro andělé světla
 
Třetí trojice
 
Knížectva
Andělé sedmého kůru vládnou pozemským panovníkům, vůdcům, národům a všem společenstvím. Pracují s anděly strážnými, aby vzbudili v jedincích zodpovědnost, a mohou se vměšovat do lidských záležitostí, přičemž to zůstane zpravidla nepovšimnuto.Jedním z vladařů tohoto kůru je Cerviel.
Knížectva opatrují velké skupiny jako jsou kontinenty, národy, města a všechny lidské výtvory většího rozměru. Usilují o globální přeměnu. Najdete je v zasedacích síních i plaveckých halách, kde se setkávají skupiny lidí, aby se učily, rozhodovaly nebo se prostě jen bavily. Těmto andělům se často říká knížata pro jejich vztah k městům, státům, provinciím, ostrovům, zemím, kontinentům atd. Jistě si dovedete představit zástupy andělů, které krouží  nad hlavami států při rokování Spojených národů.

Chcete-li se s knížaty kontaktovat, zapalte bílou svíčku pro božství a červenou pro knížectva.

Archandělé

Archandělé jsou posly Boha a zjevují se lidem s poselstvím a vyzýváním z výšin, jako například Gabriel zvěstoval Panně Marii.yto anděly lidé spatří nejčastěji; andělé strážní zpravidla zůstávají neviditelní. Také se za nás přimlouvají a žádají pro nás odpuštění našich hříchů. Typickým příkladem je Panna Marie, která se po nanebevzetí stala archandělem. Nejznámějšími představiteli tohoto kůru je Michael, Rafael, Gabriel a Uriel.

 

Andělé strážní

 

Nejnižší řád andělů bývá s lidstvem v nejčastějším kontaktu, vedou nás a ochraňují. Existují andělé, kteří nám pomáhají udržet směr auta a podle možnosti zabraňují nehodám a katastrofám. Nemohou se nám vměšovat do osudu, ale pokud je požádáme o pomoc, může náš osud být šťastnější. Do tohoto kůru patří strážní andělé a vládne jim Adnachiel.

Jsou to bytosti přiřazené určitému člověku. Často jsou známi pod pojmem anděl strážný. Tito andělé se spojují se záležitostmi světa lidí a světa hmotné manifestace. Také oni působí jako zprostředkovatelé energií od nás k božské rovině a obráceně. Anděla strážného máme k sobě přiřazeného na dobu všech inkarnací na zemi. Je naším nejlepším přítelem a nejbližším společníkem. Je s námi při narození a pomáhá nám projít branou smrti. Brání nás, když se dostaneme do úzkých, pomáhá nám přizpůsobovat se světu, podporuje nás při vykonávání našeho božského plánu a potřebujeme-li to, přivolá i další síly devíti kůrů. Mnoho z těchto věcí však nemohou dělat, pokud je nepožádáme o pomoc. Lidská svobodná vůle není pouze naším darem, ale někdy i kamenem úrazu. Musíme se o svých potřebách a starostech si promluvit.

Náš anděl strážný je v neustálém spojení s každým z andělů všech devíti kůrů. Jsou schopni si navzájem sdělovat informace rychlostí blesku a požádáme-li svého anděla strážného o pomoc, obrátí se na božství i na ostatní anděly. Přestože všichni andělé dokážou jednat bleskově, pokud se váš problém bude týkat ještě jiných lidí, věci se budou možná vyvíjet pomaleji, než byste očekávali. Někdy může být výsledek i trochu jiný, než jak jste si přesně naplánovali. Žádáme-li o pomoc anděly, dbejte na to, abyste měli srdce i mysl čisté, a požádejte, aby vše dopadlo takovým způsobem, který je nejlepší pro všechny zúčastněné, nebo aby s vámi bylo zacházeno spravedlivě a uvážlivě. Nemyslete si, že se přivoláním andělů zbavíte povinnosti řešit nějaký problém nebo si na něm svůj díl odpracovat. Andělé vám však mohou odblokovat nové cesty a otevřít možnosti, které byste možná sami nenašli.

Andělé strážní mohou pocházet z jakékoliv z devíti kůrů. Každý anděl má svou funkci. Žádný není lepší než ti ostatní. Budete-li se chtít dostat ke svému andělovi strážnému, zapalte svíčku své oblíbené barvy. Přidejte vedle ještě bílou pro božství.

 
Výsledek obrázku pro andělé světla
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář