Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 11. 2015

Síla myšlenky

Nedaří se Vám? Nejde nic podle Vašich představ? Možná je čas začít přemýšlet jinak.........

      Zapomeňte na svůj starý přístup, jak uspokojit své potřeby. Uvolněte se a dejte věcem možnost, aby za Vámi přišly samy.

     Pohodlně se usaďte, zavřete oči a představujte si, že už jste dosáhli svého cíle a věřte, že to po čem toužíte, k Vám již jde.Určete co konkrétně chcete, a uvědomte si, že pokud tu věc budete hledat, budete současně vysílat jakoby signál, že tu věc nemáte.Buďte vděční a poděkujte vesmíru za skutečnost, že Vaše přání bylo již splněno.

Já sama osobně tenhle rituál provádím nejraději venku, třeba na zahradě. S pokorou poděkuji za to co jsem již dostala -  i za bolestné zkušenosti, které  mě posunuly dál. A v duchu si představuji věci, situace ...... které již v myšlenkách mám a vyslovuji afirmace a poděkuji znovu.

Jenom si prosím nediktujte podmínky a postupy, jak by to mělo být splněno, a do kdy .....

To již nechte na vyšší moci a možná budete překvapeni.:-)

Afirmace:

Nechávám věci k sobě přijít. Vysílám svá přání, aby letěla přede mnou a umožňuji tak, aby se ke mě vrátila ve zhmotněné podobě. Cítím vděk předem i po té, co se má přání splnila.

Afirmace si můžete formulovat dle svého. Jenom si ji prosím napište na papír. zapalte čajovou svíci a minimálně po tři večery ( nejlepší je  5 dní - 7 dní ) si ji předčtěte a vyslovte na hlas, a představujte si situaci, že již existuje. Čajovku nechte vyhořet do konce.

 

 

10402870_797907013648566_1699194388650911764_n.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář