Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. 7. 2017

Význam květin ve Vašem životě

Význam květin ve Vašem životě

Květová terapie, Doreen Virtue a Robert Reeves

KOSATEC

Výsledek obrázku pro KOSATEC

 

Spojení s Archanděly - Michael, Uriel, Rafael

Spojení s čakrami - sakrální, srdeční a korunní

Energetické vlastnosti - detoxikace, očištění od starých (negativních) energii, zbavení závislosti

Popis léčení - čistí systém od negativních emocí, energií, negativity. Při práci sním se Vám znovu nabije tělo, budete se cítit skvěle, budete vitální. Dokáže odstranit i dlouhotrvající bolesti, potíže menšího rázu. Je nádherný na detox Vašeho těla.

Poselství květu: "Povedu vás, abyste se zbavili všech věcí, které neslouží k vašemu užitku, jako jsou některé potraviny, zvyky a závislosti. Také vám pomohu odstranit z vašeho těla toxiny. Budete se cítit osvěženi, regenerováni a plni vitality. Budete pozorovat, že se cítíte trvale lépe. Může to chvíli trvat, ale brzy si uvědomíte, že se začínáte věnovat více věcem, dokonce i takovým, které jste dlouhou dobu nedělali."

 

KALA

Spojení s Archanděly - Jofiel

Spojení s čakrami - srdeční

Energetické vlastnosti - Přitahování a zlepšování milostných vztahů, umění říci partnerovy - "Miluji tě" , léčí zármutek

Popis léčení - pomáhá zlepšit milostný vztah s partnerem. Přitahuje lásku, Přitahuje lásku stejně jako světlo přitahuje můry. Setkání bude mít hladký průběh a dokonalé Boží načasování.

Poselství květu :"Přináším s sebou energii vašeho partnera a mohu vám oběma pomoci upevnit váš svazek. Jestliže se máte s tím správným člověkem teprve potkat, dokážu svést vaše cesty dohromady, takže se setkáte tím nejdokonalejším a nejromantičtějším způsobem. Najdete opravdové milostné spojení a váš vztah bude růst a kvést v ten správný čas. Jakmile jeden druhého najdete, zajistím, aby se vaše láska ani jednou neotřásla. Dokonce, i když se váš partner dostane na druhý břeh, díky mně zůstanou vaše city napojené na energii lásky. Pomohu překonat váš zármutek tím, že vám připomenu vzájemné city a časy, kdy vám spolu bylo dobře."

 

Africká fialka

Výsledek obrázku pro africká fialka

Spojení s Archanděly: Chamuel, Metatron, Michael a Rafael

Spojení s čakrami - Třetí oko a korunní

Energetické vlastnosti - očisťuje, projasňuje, čistí domovy, kanceláře...přeměňuje nižší energie na vyšší

Popis léčení - Africké fialky jsou skvělé pro léčitele a média, protože dokážou výborně zbavit starých, těžkých energií. Jsou skvělé pro vyčištění prostorů, jako jsou domovy a kanceláře, stejně jako vašeho vlastního fyzického těla. Dejte je na váš noční stolek, aby snadno odstraňovaly negativitu, zatímco spíte. Můžete také vyčistit starou energii tím, že dáte do místnosti jednu nebo více fialek a řeknete: "Léčivá květino, přeměň, prosím, všechny nižší energie v tomto prostoru/těle. Vrať je do jejich původního stavu lásky a světla. Děkuji ti za toto léčení."
Chcete-li fialky udržet šťastné a zdravé, žádají vás jen o to, abyste jim alespoň jednou za týden dopřáli pobyt na sluníčku.

 

Poselství  - "Očistím od starého a dám život novému. Toto je běh na dlouhou trať. Dovolte mi, abych vám pomohla s tímto léčivým procesem a odstranila staré, stagnující a negativní energie. Mohu přeměnit nižší formy energie ve vašem těle a domově a vrátit je do jejich pozitivního stavu míru a lásky. Této jemné, avšak mocné změny si všimnete. Tuto očistu určitě oceníte, a jakmile bude hotová, budete z ní mít radost."

Karafiát

Výsledek obrázku pro karafiát

 

Spojení s Archanděly: Haniel a Jofiel

Spojení s čakrami: kořenová a srdeční

Energetická vlastnost: Karafiáty jsou báječné květiny pro vztahy.  Zajišťuje, že vše jde dobře, partneři pracují na  vztahu stejnou měrou. Podporují dlouhodobé, věrné vztahy. Tato květina může přivést partnera těm, kteří ho hledají.

Poselství karafiátu: 

"Jsem zde, abych vám pomohl s oddaností. Když jste obklopeni mou energií, nemůže být o vaší oddanosti ani pochyb. Když budu blízko vás, nikdy nebudete mít potřebu hledat jinde. Zajistím, že váš vztah bude čestný a milující a že jeden partner nebude mít před druhým tajemství. Jemným způsobem vytáhnu pravdu ven a přivedu situace na světlo, aby se mohly léčit.
Jestli hledáte svoji spřízněnou duši, pomohu vám. Poskytnu vám jasný důkaz, že tato osoba je váš opravdový partner, a vy o tom nebudete ani trochu pochybovat. Pomohu vám se zbavit jakýchkoli strachu se odevzdat. Osvoboďte se od úzkostí a začněte si skutečně vážit svých pocitů. Radujte se z této lásky, kterou si opravdu zasloužíte. Pokud vyjde najevo, že tento milostný partner pro vás není ten správný, respektujte to, prosím. Pomohu vám, abyste se důstojně rozešli a každý šel svou cestou. Ve vztahu s vaší spřízněnou duší vám přinesu lásku a upevním vaše vzájemné pouto."
 
Pivoňka
 

Výsledek obrázku pro pivonka

Spojení s Archanděly: Rafael a Sandalfon

Spojení s čakrami: kořenová, sakrální a srdeční

Energetická vlastnost: léčení na dálku, posílání lásky, pomoc v budoucnosti

Poselství pivoňky:  Proces je jednoduchý: sedněte si se mnou, dejte svoji dominantní ruku blízko mých okvětních lístků a pak požádejte o pomoc pro své milované blízké nebo oblast, která ji potřebuje."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář